"Design de Învățare Magda Crihan, Consultanță Montessori, Cursuri Online Montessori, Homeschooling"

Meniu Închide

Consultanță de specialitate

  • Ești nou(ă) în Montessori și cauți îndrumări despre cum să începi? Sau, dimpotrivă, ai destulă experiență, însă simți că îți e greu să treci un prag?-
  • Dorești ajutor la amenajarea spațiului pentru a promova independența și respectul pentru copilul tău?
  • Ai un copil care se plictisește ușor sau refuză să se joace singur?

Sunt încântată să anunț că ofer acum consultanță. Întâlnirile se vor desfășura în mediul on-line. În cadrul acestor sesiuni putem discuta o serie de subiecte referitoare la principiile Montessori, setarea mediului, curricula Montessori pentru intervalul de vârstă 2,5-12 ani:

  • Cum pot stimula mediul de învățare al copilului?
  • Cum pot crea un spațiu adecvat dezvoltării acasă sau într-un spațiu educational specializat?
  • Care sunt ariile curriculare de interes specific diferitelor vârste?
  • Care este secvența materialelor și a prezentărilor pe fiecare arie tematică?
  • Care sunt materialele Montessori care pot deveni un sprijin în învățare?
  • Cum pot să aleg materiale Montessori care să vină în întâmpinarea nevoilor copilului?

Pe scurt, despre mine
Sunt mamă, ghid Montessori și autoare pe site-uri de specialitate din 2010. Cele trei roluri au început aproximativ în același timp și continuă să se deruleze într-un mod natural, cu suișuri și coborâșuri, cu momente de întrebări profunde, cu momente de “Aha!”-uri neprevăzute. Tot ceea ce fac este să observ și să ajustez acolo unde o anumită tehnică de a acționa pare să nu funcționeze. Am certificare internațională de ghid Montessori, în urma celor 2 cursuri AMI absolvite, pe nivel 2,5-6 ani, respectiv 6-12 ani. Cred că fiecare ființă umană are nevoie să poată să acționeze liber, cu responsabilitate, conform propriilor nevoi și în concordanță cu libertățile asumate de cei cu care se alătură, iar rolul nostru, al ghizilor Montessori, este să-i însoțim întru împlinire.
Să fim sănătoși și fără frică!

Întâlnirile vor avea loc prin telefon sau prin Zoom, în fiecare zi de joi și vineri, începând cu ora 13 sau personalizat, stabilit de comun acord. După parcurgerea pașilor de înscriere de mai jos, vei primi instrucțiuni concise de logare în sesiunea video, după caz.

Pașii de înscriere sunt următorii:

– Loghează-te în contul tău InsideOutMontessori. Dacă nu ai încă un cont de Client pe site-ul nostru, îți poți crea unul pe pagina principală. Durează doar câteva secunde. După logare/înregistrare, revino pe această pagină.

Trimite un mesaj care să reflecte punctual nevoile pe care le ai. Acest lucru mă va ajuta să îți pregătesc și să îți ofer cele mai bune sfaturi personalizate. În funcție de nevoile pe care le ai, îți voi recomanda numărul de întâlniri pe care le văd necesare și vom stabili de comun acord programul acestora.

Achiziționează pachetul de consultanță recomandat în urma discuției de pe email.

Detalii și prețuri

Consultație pentru setarea mediului Montessori 2,5-6 ani / 6-12 ani

Sesiuni pentru adulți care au nevoie de ajutor în amenajarea unui mediu Montessori: zona de joacă, bucătăria, baia, dormitorul, camera de studiu. Întâlnirile includ o consultare inițială, un document cu amenajările recomandate și o sesiune gratuită după implementarea modificărilor.

Preț: 150 lei/oră

Consultație de îndrumare pentru implementarea curriculei Montessori 2,5-6 ani / 6-12 ani

Sesiuni pentru adulți care care au nevoie de sprijin în aplicarea curriculei Montessori de învățare, pe cele 2 segmente de dezvoltare: 2,5-6 ani / 6-12 ani. Ai oportunitatea de a adresa întrebări privind tehnica de predare Montessori, materiale Montessori în funcție de specificul temperamental și de învățare al copilului tău.

Preț: 175 lei/oră