Meniu Închide
Filtre
 • Kit-introductiv-matematica
  110,00 lei156,00 lei

  Recomandat pentru 5-8 ani
  Calitate grafică înaltă

  Descriere

  • Iți dorești să ai o relație vie, plăcută și creativă cu copilul, fie că ești părinte, fie că te ocupi și de educația lui?
  • Vrei să afli tehnici facile pentru a-l sprijini să înțeleagă primii pași în matematică, conform metodei Montessori?

  Metoda Montessori este concretă, vizuală, clară și ușor de pus în practică, prin intermediul materialelor Montessori. Vei afla despre corespondența dintre simboluri și cantități, sistemul zecimal, introducerea în cele 4 operații matematice, formarea numerelor 11-19, formarea numerelor 21- 99, înțelegerea textelor pentru rezolvarea problemelor.

 • Carduri Cabinetul Geometric
  69,00 lei119,00 lei

  Recomandat pentru 3-6 ani

  Descriere
  Materialul conține trei seturi a câte 35 de carduri fiecare: carduri pline, carduri cu margine groasă, carduri cu margine subțire.

  Scopul acestor exerciții este de a potrivi figurile geometrice din cabinetul geometric cu aceste carduri, gradual. Calitate grafică înaltă

 • cabinetul geometric
  În curând

  Recomandat pentru 6-12 ani
  Calitate grafică înaltă

 • Carduri si jetoane
  12,00 lei17,00 lei

  Recomandat pentru 3-6 ani
  Calitate grafică înaltă

  Descriere
  Acest material poate fi folosit pentru a explica conceptele de număr par/impar. Numerele care permit trecerea printre coloanele de jetoane sunt numere pare, numerele care nu permit trecerea sunt numere impare.

 • Cutia cu segmente
  44,00 lei49,00 lei

  Descriere
  Materialul cu segmente pentru geometrie se utilizează în școala Montessori pentru a studia liniile, măsura unghiurilor, construcția și analiza figurilor geometrice plane. Materialul conține segmente de diferite culori și lungimi, un triunghi pentru măsurarea unghiurilor drepte și figurine pentru prezentarea conceptelor de paralel, convergent, divergent. Materialul se folosește împreună cu o tablă de plută (reprezentând planul geometric) și pioneze pentru fixarea segmentelor. Calitate grafică înaltă

 • Triunghiurile constructoare
  54,00 lei71,00 lei

  Descriere
  Prin intermediul triunghiurilor constructoare putem demonstra că toate figurile geometrice plane se construiesc din triunghiuri. Există 6 cutii cu triunghiuri: doua dreptunghiulare, una triunghiulară, doua hexagonale și una conținând 12 triunghiuri albastre identice. Fiecare cutie conține triunghiuri de diferite mărimi, forme și culori. Cu excepția cutiei dreptunghiulare numărul 2, fiecare cutie conține triunghiuri în care liniile negre funcționează ca un ghid pentru a ajuta copilul să construiască diferite figuri geometrice. Explorarea cu ajutorul cutiilor cu triunghiuri constructoare reprezintă baza conceptelor geometrice de studiat mai târziu. Calitate grafică înaltă.

 • Materialul Auriu
  24,00 lei28,00 lei

  Descriere
  Material pentru înțelegerea celor 4 operații matematice. Calitate grafică înaltă.